Sök
Stäng denna sökruta.

Säkerhetspolitiska rådet – liket lever

https://www.youtube.com/watch?v=HTsfOQyFMDU Säkerhetsrådet. Finns det eller finns det inte? Och varför bryr sig regeringen mer om att detaljreglera folks liv och förstöra Sveriges näringsliv än att lösa verkliga problem? Det var den stora frågan i somras när skandalen kring Transportstyrelsen briserade och det blev känt att generaldirektören för Transportstyrelsen Maria Ågren inte bara fått sparken i januari 2017 utan dessutom polisanmälts för att IT-hemligheter läckt. Hon fick ett strafföreläggande i juni och det var då detta blev känt. Stefan Löfven gick ut stort och sa i november 2014 att nu behövs det ett säkerhetspolitiskt råd.  I det Säkerhetspolitiska rådet ingick Åsa Romson, Peter Hultqvist, Anders Ygeman och Stefan Löfven. När Åsa Romson slutade 2016 ersattes hon av Isabella Lövin. Men när...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon