Search
Close this search box.

Krutdurken

På kort tid har Sverige fått en alarmerande obalans mellan könen, i vissa åldersgrupper så mycket som 25 %. Och obalansen ökar för varje vecka. Vi kommer få stora problem i samhället av det stora överskottet på unga män, inte minst ökad grov brottslighet och sexbrott, ändå pratar inga politiker ännu om frågan.  Jag skrev om det tidigare i höstas i Dagens Samhälle den 5 november, Hans Rosling skrev sedan också om det i Expressen och i januari skrev professorn Valerie M Hudson i Göteborgsposten på samma tema - den alarmerande könsobalansen.  75 % av alla flyktingar som kommer än män, de flesta under 45 år. Och nästan 85 % av alla ensamkommande barn. När vi som land tar emot 10...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon