Sök
Stäng denna sökruta.

Om

Public Affairs

Jag jobbar med påverkan. Jag är inte journalist utan driver ett konsultbolag inom public affairs, men jag har även en rad offentliga plattformar som jag använder i mitt påverkansarbete.

De plattformar jag bedriver påverkan från är framför allt bloggen som ligger här.  Jag har varje månad ca 80 000- 100 000 unika besökare och ca 200 00 sidvisningar, två månader har jag nått upp till 160 000 unika besök.

Jag driver även en borgerlig podcast, www.borgarbrackor.se. Där pratar jag aktuella ämnen, politik etc ur ett borgerlig perspektiv med olika inbjudna gästpoddare. Podden kommer ut med nya avsnitt varannan torsdag. Prenumerera på dem via Itunes, Pocket för Android eller Podcaster för Iphone. Varje avsnitt läggs även upp på hemsidan.

Jag har varit ledarskribent på Dagens Industri, krönikör i Dagens Samhälle och krönikör i Borås tidning. Jag skriver regelbundet debattartiklar i nationell press och medverkar ibland i etermedia, som SVT Opinion.

Vad kan jag göra?

Jag jobbar med frågebaserad påverkan. Vill du veta med hur det går till, kontakta mig. Jag arbetar även icke-publikt. Bland annat som underleverantör till PR-byråer. Jag kan även göra noggrann research kring företag, konkurrenter etc.

Jag arbetar med andra fristående seniora konsulter, jag har juniorer knutna till mig som hjälper till i projekt idag och har därför inga problem att ta även större uppdrag. De jag arbetar med får givetvis kunden godkänna innan projekten inleds.

Vill du veta mer?

Hör av dig så ses vi över en kaffe.

Rebecca Weidmo Uvell

Pressbilder. Fri nerladdning.

Pressbilderna tagna av Tomlin Studio

AFFÄRSIDÉ

Public Affairs i det moderna medielandskapet.

TJÄNSTER

Rådgivning inom Public Affairs
Politisk analys
Rapporter och research
Skribentuppdrag
Lobbying
Opinionsbildning i sociala medier
Föredrag om sociala medier