Högern vill avskaffa semestern

S-studenter trollar friskt på sitt konto.

Till exempel påstod de i oktober 2017 att borgerliga vill avskaffa semestern. För att en (1) på tankesmedjan Timbro, som till skillnad från sossarnas alla tankesmedjor de har varken betalas eller understöds av något politiskt parti, skrivit en (1) debattartikel som föreslog att man skulle kunna välja bort semestern och få pengar istället. Vilket man inte kan idag. Alla vill inte ta semester 25 dagar om året.

Detta förvandlade S-studenter till att “de borgerliga vill avskaffa semestern”.

De påstod i oktober också att “om högern fick bestämma skulle Sverige vara ett mini-USA”. För att borgerliga partier vill styra upp universiteten, som har en accelererande försämring under lång tid vad gäller kvalitet.

I november ändrade de MUF:s bild, vilket jag till exempel gjorde med SSU:s bild en gång. Som då började yla om upphovsrätt.

Det var den här bilden jag skojade med.

I november påstod SSU att Svenskt Näringsliv stått för skatteflykt.

Men lögner är ju som vi vet helt okej även om det kommer från SSU:s officiella konto.

Samma månad försökte SSU snacka bort att de vill anställa folk på allmän visstid trots att S och LO vill avskaffa allmän visstid.

Annika Strandhäll är en ständig inspirationskälla.

Den 26 november diskuterade hon med Niklas Gillström på Moderaterna och kallade Gillström och folk från Moderaterna för troll när han synade lögnen att M skulle samarbeta med SD i någon kommun, när sanningen är att de är vågmästare och stödjer en Moderatledd kommunfullmäktige i några kommuner. Vilket alltså INTE är samma sak som samarbete.

I januari 2017 tyckte Strandhäll att det var obehagligt att Anna Kinberg Bartra kritiserade en författare.

Den 4 december 2017 lät de dock annorlunda. Då kritiserade Strandhäll själv Katerina Janouch genom att hon delade en tweet från en KDU:are som kritiserade henne.

Samma dag skickade hon den här tweeten till Aftonbladets chefredaktör.

Jag har inga som helst problem med att även statsråd vill visa empati. Men att skicka ut detta från sitt statsråds-konto offentligt till en av landets största tidningar som ska granska makten, där Strandhäll ingår, tycker inte jag och många andra är lämpligt. Man kan visa empati genom att maila privat i så fall.

Makten och media ska inte sitta i varandras knä så här.

Samma vecka bombades Twitter av olika S-företrädare som skickade ut att de minsann fixat ungdomsarbetslösheten. Vilket de inte ha eftersom den sjunker naturligt för att årskullarna, som var jättestora i början av 90-talet sjunker nu.

Morgan Johansson förhåller sig ofta relativt till sanningen.

Den 3 december påstod han att de borgerliga “vill sänka lönerna”.

Vilket de inte vill. Utan de vill sänka INGÅNGSLÖNERNA. Vilket Johansson givetvis vet.

Fackens bästa kompis i regeringen förutom Löfven pratade på TCO:s tankesmedja den 5 december och passade på att berätta om sin egen bakgrund som företagare. Detta kvalar inte direkt in som dirty campaign men jag kunde inte låta bli att ta med den. Eftersom Johanssons äventyr som företagare slutade med att Sveriges kommuner och landsting (SKL) fick ta en smäll på 200 miljoner). Det vill säga, skattebetalarna.

……………………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *