Bäst före 2014

Sossarna verkar trötta.

För nu har Sveavägen 68 dammat av valplanen för 2014 och börjat trycka ut “stupstock” igen. Kanske trodde de att de vann på just det ordet. Ygeman, vår före detta inrikesminister som fick foten för att han misskött sitt jobb gravt – han struntade i att prata med sin statsminister om att Transportstyrelsen äventyrat rikets säkerhet – var nästan först ut.

Igår twittrade han självgott om just det. Och besvikelsen över att deras före detta partner in crime SD inte stödjer S istället.

LO Sverige, som jag är blockad ifrån men jag har ett tyst läskonto så det följer jag givetvis ändå, försökte haka på. Och satte Ulf Kristersson tillsammans med Löfven och Åkesson. För att ytterligare befästa hur besvikna de är över att inte Åkesson stödjer Löfvens politik.

“Det är alltid oss Moderaterna vill ta bort tryggheten”. 

Naew.

LO retweetade också denna för mig i och för sig okända person men enligt egen utsago på Twitter är han fackligt aktiv.

“SD sviker löntagarna”

Socialdemokratiska för: SD är bara dumma när de inte röstar med sossarna. Annars är de rasister. 

Pressekreteraren för Ylva Johansson vill inte heller vara sämre än att sprida myten om att S fixat ungdomsarbetslösheten, när sanningen är att årskullarna blivit mindre.

SSU, denna eviga källa för sosse-trollning, försöker fortsätta med att påstå att de borgerliga vill sänka löner. När det är folk som INTE jobbar som borde få jobb överhuvud taget och därför en något längre INGÅNGSLÖN.

Ingen som jobbar kommer få någon sänkt lön och den som tror att en arbetsgivare, vilken som helst, hellre anställer en syrier som inte kan svenska men som kostar 15 000 istället för 19 000 kronor i månaden, än en svensk 30-åring med erfarenhet hallucinerar. Och LAS gör att ingen arbetsgivare någonstans skulle kunna säga upp någon bara för den lukrativa dealen att få en nyanländ medarbetare som kostar några tusenlappar mindre i månaden.

“Högern vill sänka din lön”

Ja, och högern vill också avskaffa solen, semestern och välja Sauron till president. 

Annika Strandhäll tyckte ett litet hejarrop var på plats när Dagens Nyheter meddelade att de nu äntligen vänt de usla siffrorna. Som statsråd borde man förhålla sig neutralt till tidningar som ska granska en. Men det är mycket Annika Strandhäll struntar i på Twitter.

Utrikesminister Wallström, årets pristagare att mitt personliga Göran Persson-pris för drygast år 2017, byggde sin dyra FN-kampanj till säkerhetsrådet, som krävde åtskilliga sorters mutor i form av bjudresor och utlovat bistånd till exempel till Palestina, på att vi är så transparenta.

Bara för att ha kört hela kampanjen via hemliga dokument med FN-gänget i New York för att undvika granskning och nu sekretessmärkt allt. 

Kristdsemokraten Felix Arnstedt gjorde den utmärkta kopplingen till Wallström och hennes olidliga vurm för terrorister i Palestina och att hennes pressekreterare Erik Wirkensjö påstått att Lars Adaktusson är “en extrem person” för att han kritiserar det.

It’s ok when we do it.

Slutligen kunde jag inte låta bli att inkludera Miljöpartiets Maria Ferm för att den här tweeten sammanfattar hela Miljöpartiets politik faktiskt. Eller snarare, det räcker med det jag strukit under.

“Det finns inga särskilda prestationskrav”

Hon syftar på den urbota dumheten till förslag som regeringen pressats fram av just Ferm och henne rödgröna vänner nyligen presenterade där endast afghaner ska få amnesti för att de vill få en gratis utbildning.

Gratis för dem alltså.

För oss som betalar är kostnaden 110 000 kronor per år och person.

……………………………………….

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *