Moderaterna vill att folk ska dö

Det märks att det är 2018. För nivån av skit som skjuts från Sveavägen 68 och Norra Bantorget har ökat markant. Så mycket att jag faktiskt inte får plats med allt jag samlat den här gången på ett inlägg utan måste dela upp det på två inlägg.

Denna lilla mini-blogg ska även ses som ett öppet Internet never forgets-arkiv för alla er läsare att fritt disponera när helst ni hör en hycklande sosse påstå att “det där, det har jag aaaaaldrigt sagt”. Då går ni hit och letar och kollar om det stämmer.

Detta kommer också bli en guldgruva nästa gång en sosse försöker dra igång en #godton-debatt igen.

NKS är just nu rökridån för dagen, det krävs ju många för att gömma hur dåligt det egentligen går för “samarbetsregeringen”. Just denna rökridå har som syfte att dölja de växande vårdköerna, som har exploderat sedan sossarna tog makten. Och det ska också försöka skyla över saker som LSS-haveriet och att folk idag i princip inte kan bli sjukskrivna, för att regeringen måste få ner kostnaderna.

Alla har fått instruktioner att prata vård. Så Magdalena Andersson postade till exempel detta på sin Facebook nyligen.

“Det är Moderaternas fel att vårdköerna växer” är det som i princip står.

Men NKS har varit ett mål länge, här kan till exempel se att sossarna i Högdalen (där Veronica Palm huserar) redan i mars fokuserade just på det.

Och sossarna har inga problem att helt oförblommat att ljuga. För den här annonsen rullar på Facebook. Trots att den inte stämmer. Kollar man på väntetider.se så kan själv se det orimliga. Stockholm har INTE längst köer i Sverige. Tvärtom. Längst köer har däremot en rad sossestyrda landsting.

Men Erika Ullberg tack till Annika Strandhäll för att de äntligen gav henne understöd och nu försöker lägga statliga resurser på att granska ett enskilt landsting, något jag gissar kommer föranleda en KU-anmälan för att pröva lämpligheten av. Aldrig har väl en valpaj levererats så väl. Tack. Regeringen.

Och så här låter retoriken från sossarna i Stockholm. Det är ett enda långt trollflöde. Nämen, alla vet ju att borgerliga inte vill bota sjuka och vårda gamla. Bara bygga balla hus och betala konsulter. De vill att folk inte ska vård, utan dö.

Man tar sig för pannan på nivån.

Erika Ullberg är alltså  personen som vill ta över hela landstinget. Ändå kan hon inte hålla sig till sanningen själv. Jag har själv bevisat att sossarna inte bara skrev på beslutet för NKS och OPS, de kallade beslutet stolt en svensk OPS-modell, kramades efteråt och Ullberg själv satt med på mötet 2010. Men ställde inte en enda fråga om NKS utan om trafik. Hon reserverade sig inte eller någon annan sosse.

Sedan har vi Göteborg.

Moderaterna i Göteborg gjorde en film som i stora drag var optimistisk, men med en kort passus om sakernas tillstånd i förorterna  Göteborg. Som är ett av landets jihadist-fästen och som har flest skjutningar per capita i landet. De har reella problem med sina förorter.

Det blev märkligt nog ramaskri. Var det på grund av faktafel? Nej. Sossarna lyckades få en lättövertalad media att drev loss om…….att de köpt en genrebild. Detta är nivån på svensk media idag. Flera dagars drev om en genrebild. Till skillnad från mediehus har ingen annan, inte jag heller, egna databaser av egenägda bilder att välja mellan. Det är bara media som kan ha det eftersom det är jättedyrt att bygga upp. Vi andra MÅSTE köpa bilder. Och då valde reklambyrån M använde att köpa en bild på en bilbrand. I Vancouver.

Men se, det får man inte göra för svensk media. Som satte sig på den högsta hästen de kunde hitta och allra högst hoppade Ulf Kristoffersson upp från TV4.

Den “oberoende” socialdemokratiska statsvetaren, polare med Ulf Bjereld som sitter i sossarnas VU och hans fru Marie Demker, kallade (förstås) filmen Sveridemokratisk.

Ulf Bjereld kommenterar direkt från sossarnas VU: populism. 

Soffan Hermansson, kommunalråd i Göteborg och den som faktiskt ansvarar för att Göteborg har blivit ett tillhål för en stor mängd militanta jihadister som åkt och kommit tillbaka från IS eller dödats där, försökte sätta ett lägstarekord redan tidigt i valrörelsen. Det gäller att vara prokaktiv annars kan Anders Lindberg hinna före.

“En manlig hardcore-trio agerar fronttrupp. De skäms inte för att ställa sig nära Trump, sätta sig i knät på SD, vilseleda kring statistik eller använda fejkbilder i kommunikationen”

“Smutspopulismen är deras grej”

Denna smörja till artikel är faktiskt något av det värsta jag sett i svensk debatt hittills så grattis Hermansson till förstaplatsen! Det är inte lätt att slå Aftonbladet Ledare men du lyckades.

Och apropå Anders Lindberg har vi senaste godbitarna i trash-lådan från honom och hans hangarounds (Swedin).

“Konsulternas och korruptionens parti”

“Kristersson fem slag mot vanliga människor”

Björklund “drar rövare i TV, KU-anmäler ministrar på ren känsla”

En liten bonus på slutet får ni för att kunna spara till senare: beviset för att Hanif Balis påstådda “käften batikhäxa” alltså inte sagts av Bali utan myntades av komikern Ola Söderholm i podden Lilla Drevet som något Bali skulle kunna säga. 

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *