Search
Close this search box.

Vindkraften leder till skattefusk

  Inte nog med att alla politiker och media varit besatta av vindkraft och att just detta energislag under många år under 2000-talet finansierades med stora subventioner som vem som helst som byggde vindkraft fick, även kinesiska företag eller andra skurkstater om de ansökte.  Eller att ingen krävt att vindkraftsbolagen i förväg måste avsätta pengar för att sanera marken från betong och annat när parken avvecklas. Eller att man kraftigt överdrivit livslängden, som inte alls är 25-30 år utan snarare 15-20 år.  Nu visar det sig att vindkraftsbolag satt i system att helt lagligt fuska med skatten i Sverige.  I en granskning i Affärsvärlden visar det sig att Luxemburgägda Långmarken Vind systematiskt via räntesnurror undvikit att betala skatt i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon