Search
Close this search box.

Klimathysterin i U-länder

  Man skulle ju kunna tro att klimatorkestern bara spelar för I-länder, eftersom vi här har ett synbart oändligt antal medelålders och unga med för mycket pengar och fritid som sittstrejkar för alla möjliga saker. Och att U-länderna, där Pakistan och Maldiverna gått i täten, mest fokuserat på att trycka ner sina händer så långt ner i miljösamveteplånboken i väst som de kan innan dörren stängs.  Men nej.  Nu har vi exporterat galenskapen till Afrika. Man skulle kunna tro att Etiopien, ett av världens fattigaste länder och därifrån den berömda illegala migranten tillika majblommeförsäljaren kom ifrån (det är inte krig där så etiopier från inte asyl som flyktingar, men just han fick precis asyl.....).  Etiopien förbjöd i våras all...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon