Search
Close this search box.

Sommarspecial

 

Jag har alltid varit fascinerad av pampen, som fortfarande finns i landet men inte är lika vanlig som tidigare. Det beror helt enkelt på att Sverige inte längre är en enpartistat där Socialdemokraterna styr efter varje val. Visst finns en och annan borgerlig pamp men de är försvinnande få. 

För den perfekta kombinationen av facket, Socialdemokraterna, makt, obegränsad insyn och klasskomplex skapade den svenska Pampen. 

Jag skrev till och med en bok om pamparna, ”Pampens historia” som jag gav ut med hjälp av en liten crowdfundingkampanj. 

Skälet är att vi aldrig får tappa garden här. Socialdemokraterna är forfarande full av människor med pamp-ambitioner och tappar vi fokus kommer pamp-beteendet fortsätta, där man ur helst en gemensam kassa men även andras, inklusive interna, tillskansar sig en massa ekonomiska fördelar för att låtsas vara rik. 

Så i sommar tänkte jag bjuda på en pamp per vecka för alla Patreons, som en sommarläsning. Med start den här veckan och ända till september. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!
Become a patron at Patreon!