Search
Close this search box.

Känd kriminell klan åtalas

  Den uppmärksammade "springnotan" på 82 000 kronor i Malmö i december gick inte förbi många efter att media skrivit om den. Det var ingen springnota, det var ett noga planerat bedgrägeri. Ett stort sällskap hade lyckats övertyga en företagare om att få betala på faktura för en stor middag men alla drog ut i taxibilar direkt utan vägrade skriva under kvittot. Förundersökningen lades ner men en annan pigg åklagare tog upp den igen, förmodligen efter nya bevis.  För gänget är välkända i Skåne, det är kriminell klan som satt i system att lura till sig stora summor.  Personerna är unga romer.      De fyra nu åtalade tillhör en stor familj där kriminaliteten är utbredd och de har satt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon