Search
Close this search box.

Så manipulerade sossarna röstlängden

  Socialdemokraterna har alltid spelat fult. Alltid. Inte minst sedan fulspelaren Olof Palme kom till makten, som utvecklade Maktpartiets ambitioner rejält. Det var under hans tid i partiet, även när han var i SSU, som de på allvar drog igång lotteriverksamheten till exempel.  Genom åren har de sedan utnyttjat makten för att på olika sätt ge sig själva fördelar via lagstiftningen, inte minst inom lottoverksamheten men även på andra.  Att rätt personer, som gynnar partiet, får rösta har också varit ett av många fokus de haft. Och de har gjort vad de kunnat för att förstärka väljarkåren som gynnade dem.  Jag ska gå igenom olika beslut de fattat för att fylla på antal röstberättigade så att de tjänade på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon