Search
Close this search box.

Palestinafrågan påverkade

  Varje år i maj och november släpper statliga SCB sin partisympatiundersökning, PSU. Den är alltid mycket detaljerad så det är tabellerna jag brukar hitta mest information i. Dessutom rapporterar media nästan bara om opinionen men jag tycker att man får mycket mer nyheter från detaljerna.  Den kom idag.      Enligt den skulle Moderaterna få 19,7 % medan S skulle få 34,1 %. Även MP skulle öka till 5,1 %. Jag tänker därför bryta ner den åt er så att ni får en överskådlig bild över hur väljaropinionen fördelar sig mellan alla statistiska viktiga variabler. Det handlar om att försöka förstå hur väljarkåren förändras över tid för att kunna dra slutsatser om framtiden.  Enligt SCB har vänstern inklusive...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon