Sök
Stäng denna sökruta.

ETC bygger konspirationer på fax

  Ännu en dag i den svenska vänsterns spinnfabrik och ETC försöker nu koppla regeringens miljöpolitik till amerikanska oljebolag. Rubriken på det "scoop" de försöker sälja in är "Så köpte Exxon inflytande över Moderaternas miljöpolitik". Men som vanligt med saker som de publicerar är det inte sant, de hittar faktiskt rakt av på den här gången. Ingen har köpt någon politik, och inte med oljepengar. De har inte heller lyckats bevisa ett smack i sin artikel så det enda som kvarstår är lögner och fantasier.    Ni förstår ju hur det gick till. ETC har vetat ett tag att de skulle tappa nästan allt presstöd de lyckats dupera till sig. Så nu måste klicken in. Därför satt de en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon