Sök
Stäng denna sökruta.

Fortsatt granskning av sosse-troll

  AiP Media har bara på senare år valt att försöka distansera sig från sossarna. Det kan man läsa i årsredovisningar längre tillbaka.  2019 skrev de så här i bokslutet: "Kärnverksamheten är framställningen är Socialdemokraternas nyhetsinriktade (sic!) partitidning Aktuellt i Politiken."     "Bolaget ingår i en stor digital satsning som det socialdemokratisak partiet genomför under 2020-2022. Detta ger bolaget goda möjligheter till en offensiv satsning som syftar till att bryta den nuvarande svaga trenden." Så redan 2019 beslutade sossarna att man skulle använda AiP Media och Tiden för att agera bulvaner åt partiet när de i lönndom byggde upp den trollfabrik som de idag förfogar över och som var mycket aktiva både i valet 2022 och även nu inför EP-valet i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon