Sök
Stäng denna sökruta.

Den (S)tora (S)kandalen

  Så fort programmet om de påstådda trollen på SD var det lätt att räkna ut två saker - enorma överdrifter och överord om hotad demokrati, och att de som till slut skulle förlora allra mest var de som uppfann grenen. Socialdemokraterna.  De har i urminnes tider jobbat med ofattbart fula metoder men sällan upptäckts. Men det finns skäl att nu påminna alla om en av de gångerna när de faktiskt upptäcktes. Två gånger samma år faktiskt.  Det här är berättelsens om den stora S-skandalen 2006.  Men innan jag går in på den kan det i sammanhanget vara bra att även påminna om den långa traditionen inom Maktpartiet att spela så fult det går och sedan förneka allt, och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon