Sök
Stäng denna sökruta.

AiP styrs helt av sossarna

  Glädjande kom äntligen en granskning av sossarnas trollfabrik på Sveavägen 68, där partiet lejt ut meme-armén till helägda Tankesmedjan Tiden och AiP Media. Som bekvämt nog också sitter på samma adress. Jag har personligen opinionsbildare om det här i flera år som ni vet. Både före valen och nu när de påstådda trollen i SD granskats.  Trägen vinner, till slut blir trycket så hårt att vänsterstyrd media granskar även Socialdemokrater men det sitter som bekant hårt inne.  I dagens Aftonbladet kan man läsa att sossen Daniel Färm påstår att Aktuellt i Politiken är "helt oberoende" sossarna.      De kändes sig tvingade att skriva ut AiP media efter granskningen men vägrar fortfarande kategoriskt att skriva ut att det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon