Sök
Stäng denna sökruta.

Nu är vänstern på jakt efter satiren

  Hela "troll-gate" som Kalla Fakta piskade upp med tunn soppa av dolda kameran ihop med fulklippning som anmälts av Myndigheten för psykologiskt försvar (vars arbete alltså inte handlar om att bevaka svenska partier utan utländsk påverkan) har nu gått vidare att börja handla om humor.  När du inte trodde Sverige kunde bli mer absurt sitter alltså politiker, tyckare och media i någon slags konsensus nu och tycker humor är problemet med det svenska debatten.  Igår publicerade vänsterns nya husorgan DN en intervju med två forskare som fick prata om det problematiska med att skoja om politiska motståndare. Ni kan aldrig gissa vem den ena var.  Minns ni ett drev mot Alice Teodorescu för ett antal år sedan när hon var...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon