Sök
Stäng denna sökruta.

Kling och Klang på SiS

  De senaste åren har det varit en konsensus i svensk debatt och politik om att hårdare straff behövs. Borta är velourbyxorna som idisslat om vård i decennier, till och med kommunisterna är nu eniga att längre och hårdare straff behövs. Märkligt nog.  På många områden har det blivit mycket bättre och idag kan man läsa om domar som kommer där förövare döms inte till 4-5 år utan till 13 år, 18 år och livstid för grova brott.  Men ett område det ännu inte hänt något på är ungdomar och eftersom alla under 18 år döms till ungdomsvård och inte fängelse är det en saknad debatt.  Märkligt nog har man inte gjort om strukturen från 1994 när Statens Institutionsstyrelse,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon