Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas dolda påverkan

  Ojoj, vad högt tonläget varit i veckan efter att oppositionen efter två långa år äntligen fick något att prata om. Kalla Fakta är en känd avsändare av anti-SD-program och de vill som vanligt försöka påverka valutgången, denna gång EU-valet.  Problemet är att de borde ha lärt sig att just SD inte fungerar som andra partier, deras väljare blir mer lojala av sådant här. Mycket vatten under broarna har runnit sedan valstugereportaget 2002, då SVT valde att fyra dagar före valet tippa utgången till Göran Perssons vinst.  Men i grenen dold påverkan har Socialdemokraterna svart bälte, faktum är att de uppfunnit grenen långt innan SD ens var nära riksdagen.  Jag sammanställde ett gäng av konton som de styrde via alla sina...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon