Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas hemliga FB-grupp

  Idag försöker Socialdemokraterna låtsas som att de inte alltid, längst av alla, arbetat med hemliga avsändare. Så länge sociala medier funnits har sossarna varit värst i klassen på troll och hemliga "gräsrotsupprop". Även kallad Astro turfing, efter konstgräsvarumärket.  De har hittat på dirty campaigning I Sverige och det är de som uppfunnit strategin att låta hemliga avsändare, ihop med helt öppna troll som Anders Lindberg, smutsa ner det offentliga samtalet. Jag kan idag bevisa att sossarna idag, maj 2024, fortfarande har minst en hemlig Facebook-grupp aktiv.  Den heter Byt ut Moderaterna i Region Stockholm.  Och under transparens hittas...ingenting. Inget om sossarna i alla fall. Bilderna är tagna idag.        "En sida för oss som har fått nog...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon