Sök
Stäng denna sökruta.

Vänstervåldet och hyckleriet

  Det finns egentligen inget som gör mig så rasande som att det gång på gång ska vara olika regler på den politiska arenan mellan vänstern och högern. När vänstern gör det är det okej, även för media. När sedan högern gör det är det skandal.  Våld är inte okej någonstans, har vi i demokratier kommit överens om och därför är allt våld förkastligt. Och att störa möten. Därför fördömde alla från vänster till höger attacken mot V och MP när Mathias Wåg föreläste i Gubbängen. Denna gång var det nazister som även tog på sig attacken.  Men bara två veckor innan attackerade förtroendevalda vänsterpartister regeringens möte i Göteborg och de hann inte begå våldshandlingar innan de bars ut...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon