Sök
Stäng denna sökruta.

Klimatångest och pengarna

  Psykologer är en yrkesgrupp som mer och mer får synas i media. Liksom forskare, som i tid och otid använder sin forskartitel för att opinionsbilda i vänsterfrågor, inte sällan klimatet, har psykologens status i media ökat.  Det började med att olika TV-program tog i egna huspsykologer för att vid fasta tillfällen svara på tittarfrågor eller i största allmänhet diskutera saker med programledarna. TV4 morgon är ett av programmet som varit med att etablera psykologens nya höga status.  Numera får psykologer yttra sig om lite vad som helst i media när det hänt något, som om dessa personer skulle vara några slags allmänna experter.  I takt medan att psykologens värde ökat har också en särskild gren av psykologer inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon