Sök
Stäng denna sökruta.

Etniska föreningars pengaregn

  Jag har granskat etniska föreningars pengar sedan jag startade bloggen i augusti 2014. Länge var jag den enda i landet som intresserade mig för föreningar och det enorma skatteslöseri som fått pågå år efter år utan insyn, kritik eller granskning. Enorma pengar har hällts på föreningar generellt och vad gäller etniska föreningar har inte ens kravet att finns det en förening för folkgruppen hänvisar man dit.  Bilden jag fick var att vem som helst kan få pengar för framför allt etniska föreningar bara man ansöker, och får hjälp med hur man ska skriva för att få med alla nyckelord handläggarna letar efter. I själva verket är etniska föreningar navet i den anti-integrationsrörelse som funnits i Sverige sedan 90-talet....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon