Sök
Stäng denna sökruta.

Expo laddar inför valet 2026

  Eftersom Expo inte på något sätt ska betraktas som en tidning, oavsett vad de själva påstår, utan som en vänsterextrem lobbygrupp med mål att påverka val, kommer det kanske inte som en överraskning vad de planerar inför valet 2026.  De gjorde nämligen en pilotstudie inför det här valet, som finansierades av Postkodlotteriet. Små projekt visar att man, om man får något ut av det, satsar på att skala upp nästa gång.  Så de viggade pengar av de holländska lotterimiljardärerna i Postkodlotteriet, som av oklar anledning, förmodligen för acceptans, valt att bara stötta vänsterprojekt i Sverige. Det och miljöprojekt, som alltid också är vänster.  Data för Demokrati, döpte vänsteraktivisterna projektet till och fick nästan 3 miljoner kronor.     ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon