Sök
Stäng denna sökruta.

Kapitalisten Greta Thunberg

  Vi vet vid det här laget att hon, "som hade höga betyg" (i en anpassad utbildning), istället för att skaffa sig ett riktigt arbete nu är heltidsaktivist. Hon har inte gjort annat än setts leende släpas från olika sittstrejker och olagliga aktioner, och hon har även dömts ett par gånger. Något jobb har hon inte.  Skälet är inte att hon bor hemma och försörjs där, har Thunberg flyttat hemifrån med sin hund (skyddad adress dock). Redan när hon var 18 flyttade hon till en 2:a i Stockholms innerstad, med tanke på att kötiden är ungefär 35 år eller något sådant har hon antingen fått ett kontrakt utanför kön för att hon är kändis eller så har hon köpt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon