Sök
Stäng denna sökruta.

Sossemygel skapade lotterierna

  Det är glädjande att regeringen struntar i vad media och sossarna säger och går vidare med att täppa den veritabla guldgruva sossarna fixade för sig själva för 70 år sedan och som de sedan i olika steg byggt på, via specialskriven lag som framför allt gynnade dem.  Alla kan sluta låtsas som att Socialdemokraterna inte specialriggat lagen för att just de ska tjäna 150 miljoner kronor per mandatperiod på den sunkiga branschen spel.  Det är inte ett dugg orättfärdigt att andra partier nu rullar tillbaka de här gräddfilerna som de haft alldeles för länge juridiskt.  Så här gick det till när sossarna fixade en tre gånger större budget varje val än alla andra partier.  Redan på slutet på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon