Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsterpartiet Antidemokraterna

  Blev ni förvånade över att en grupp människor hindrade ett demokratiskt möte i Göteborg och skrek och vrålade om Palestina och att Israel är folkmördare? Blir ni än mer förvånade över att det visade sig att det inte bara de sedvanliga importerade judehatarna utan att gruppen leddes av en förtroendevald vänsterpartist? Jag har kollat upp honom lite närmare.      Kristofer Lundberg heter stjärnan som i sann vänsterpartistisk anda inte fattar de demokratiska reglerna, eller följer dem. Att inte störa andras demokratiska möten alltså.  Om ni trodde Lundberg skulle få smäll på fingrarna glömmer ni Vänsterpartiets innersta själ - de gillar inte demokrati. Inte på riktigt. Ordföranden tyckte i princip att Lundberg gjorde helt rätt.      Toppnamnet...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon