Sök
Stäng denna sökruta.

Vill du begravas av en sosse?

  Den frågan kanske ingen av oss ställer oss särskilt ofta men om du har funderingar till kanske en död släktings begravning (helst inte din egen ännu), är det en fråga du måste ställa dig.  För sossarna äger den marknadsledande firman Fonus. De har 30 % av marknaden.      Så här ser styrelsen ut för Fonus. Ni ser den röda tråden. Fonus är startad av sossar, ägs av sossar och styrs följaktligen också såklart av sossar.      1946 tyckte sossarna att de, i sitt projekt att partiet skulle styra över exakt allt i svenskens liv från vaggan till graven, att en begravningsbyrå vore perfekt. Stadiga intäkter och inte minst kunde de ju erbjuda alla medlemmar i alla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon