Sök
Stäng denna sökruta.

Skärholmens moské – ytterligare en islamistcentral

  Redan 2008 fick "kulturföreningen" i Skärholmen (populärt namn på islamistorganisationer i Sverige) besked om att man skulle få bygga en moské. Ännu en. Landet är redan fullt med moskéer och planerade projekt. Bland annat finns det en stor moské redan i grannkommunen Fittja. Det tar 12 minuter att köra bil dit bara.  Men problemet man vill lösa är ju inte bristen på moskéer. Utan att okända krafter vill bygga en egen maktcentral i Sverige som de kan finansiera och utgå från när verkar i Sverige.  I en artikel på SvD från 2008 berättar ordföranden Fikret Tümtürk, ordförande för Skärholmes islamiska kulturförening, att bygget då beräknades till 40 miljoner kronor, förutom tomten.  Han hävdar, som alla islamister som vill bygga moské, att pengarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon