Sök
Stäng denna sökruta.

Lördagskrönikan: Vårens svek

  Visst gör det ont när knoppar brister? Ja, ont i själen eftersom våren är bedrägeriets högtid. Man blir så glad, och så ledsen. Besvikelsen river i en när man tillåter sig att hoppas att vintern faktiskt gick över även detta år. Mars och april är som era absolut sämsta kompisar. De ljuger, kommer inte i tid och håller på med pranks som ingen gillar. Som snöstorm när man planterat blommor på balkonen äntligen.  Gör aldrig det i mars. Städa balkongen och misstolka värmen och solen som en inbjudan. Ni jinxar och innan ni hinner säga rosévin kommer snöhelvetet tillbaka.  Missförstå inte, jag fullkomligt älskar våren. Det är min favoritårstid, förmodligen för att jag hatar vintern så innerligt och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon