Sök
Stäng denna sökruta.

Baudin fixade lägenheter till döttrarna

  Tobias Baudin är en fackpamp av rang. Precis som Löfven har han blygsam både utbildning och arbetslivserfarenhet utan förstod snabbt att vägen till pengarna och makten låg i en facklig karriär. Det är via LO han tagit sin in på sin topposition han har idag i Socialdemokraterna - partisekreterare, med siktet inställt på ordförandeposten den dagen Andersson kastar in handduken.  Han är en karriärsosse uti fingerspetsarna och har själv gjort vad han kunnat för att fixa fördelar till sig och sin familj. Som en flott våning när han var ordförande för Kommunal, det fackförbund som kanske bäst symboliserar pamp-beteendet genom skandalerna under 2000-talet.  När han var vice ordförande för LO fick han en paradvåning via Kommunal som han...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon