Sök
Stäng denna sökruta.

Lördagskrönikan: Offerkoftan kliar

  Jaha, då har vi haft ännu en 8 mars. Denna gång passerade den för första gången på många år faktiskt rätt obemärkt förbi jämfört med det stora hallå som varit genom de årtionden då feminismen hade sina största segertåg - 2000-talet och 2010-talet.  För första gången på länge är feminism inte längre så viktigt för unga svenskar av båda könen, skillnaden är dock störst hos unga kvinnor där frågan länge varit central. Ett annat sätt att förklara det är att identitetspolitiken, som började med feminismen, är död.  Den som krävde kvotering av kvinnor, och sedan av invandrare, i politiken och i företagen. Den som sa sig representera alla kvinnor när sanningen var att den bara representerade feministerna själva,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon