Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas stora intäktskranar

  Det finns goda skäl att högern nu ser över vänstern finansiering på olika sätt - det har ingen någonsin gjort, samtidigt som vänster under många långa decennier byggt upp en maktstruktur som för varje gång de får makten ger dem och deras närliggande organisationer mer och mer bidrag.  Socialdemokraterna består till skillnad från alla andra partier av en rad olika delar, som alla mer eller mindre lever på skattebidrag eller intäkter de fixat genom gräddfils-lagstiftning, och där alla delar hjälper partiet att bedriva valrörelse. Året om faktiskt.  Men när det blir val blir det extra mobilisering.  De vill ogärna prata om alla de enorma fördelar de fixat åt sig själva genom sitt snart 70-åriga totala maktinnehav i Sverige...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon