Sök
Stäng denna sökruta.

Lördagskrönika: ”Hälsomyter”

  Har ni tänkt på att olika hälsomyter och larm kommer och går? Har man levt ett tag börjar man se mönstret när "forskare varnar" eller de kommer nya studier som säger sig bevisa X eller Y om hur man ska äta och leva. Jag tänker att ju äldre man är desto mer struntar man i det där.  Eller så blir man nojig. För lägger man ihop allt blir det väldans mycket farligt och en massa märkliga regler, inte sällan säger de över tid emot varandra.  På 70- och 80-talet var det farligt för vuxna att äta för mycket kalcium. Som du hittar framför allt i mjölkprodukter. Staten hade kommit på att svenskar, vi åt alldeles för mycket mjölkbaserat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%4%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon