Search
Close this search box.

Ny klimatpropaganda om golfströmmen

  Symbiosen mellan media och klimatorkestern består tyvärr, när de okritiskt får media att spela flöjt och publicera allt möjligt dumt de påstår. Kom ihåg att vi aldrig ska sluta påminna om alla datumen och andra larm som visat sig vara fel tidigare. Som att "vi har bara 10 år på oss" som man sa 2018 för fulla muggar i valrörelsen.  2028, när världen inte gått under, får vi följa upp. Nu låter det återigen som "vi har bara 10 år på oss" märkligt nog. Så nya året verkar vara 2034. Snön skulle också försvinna, vilket årets vintern nu riktat ett långfinger åt.  Nyligen var det rubriker om golfströmmen. Nyheten var att golfströmmen kommer att kollapsa och skicka Norden...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon