Search
Close this search box.

SIDA fuskar i sin utvärdering

  I en rapport gjort av NGO Montitor, en israelisk organisations baserad i Jerusalem som granskar organisationer och andra icke vinstdrivande aktörer, har SIDA:s granskning (de fick backning av regeringen på den förra) av biståndet till Palestina också misslyckats katastrofalt.  Jag förstår inte varför en sådan genomkorrupt myndighet, och med det menar jag att det är sedan decennier socialdemokratiskt inifrån-styrt och där många miljarder varje år går till korruption på grund av slapp kontroll och kassa system, ska granska sig själv.  Riksrevisionen borde få i uppgift att granska SIDA:as alla små skrymslen och vrår.  I rapporten som släppts konstaterar NGO Monitor bland annat att om man utgår från den definitionen som hela SIDA använder för definitionen av antisemitism skulle...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon