Sök
Stäng denna sökruta.

LKAB:s kommunikationschef och Kina

  När Löfven tillträdde hade inte kritiken mot Kina tagit fart ännu. Istället var fokuset stort och positivt på Kinas utveckling och många västländer ville sälja till det nya öppna Kina. Att de i lönndom planerar att ta över världen på olika sätt var inget man visste ännu, som fokuset på den gröna ekonomin.  LKAB:s kommunikationschef Niklas Johansson har långa och nära relationer historiskt med Kina men det är inget han vill stoltsera med idag. Varför då, frågar jag mig.  Det enda stället jag lyckats hitta uppgifter om namnet på företaget är den här artikeln på Dagens Opinion, överallt annars är det inte namngivet.  Han anställdes 2020 och har därmed en central roll att opinionsbilda för ett av bolagen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon