Sök
Stäng denna sökruta.

Socialdemokraterna i Solna och sossekollo

  Solna kommun fick ny majoritet 2022 och Socialdemokraterna tog över, med hjälp av otrogna Centerpartiet som tidigare stöttat de borgerliga. Och när S har makten passar de alltid på att gynna sina egna organisationer, och de är många. Ännu en kommun skickar nu pengar till Unga Örnar - Solna kommun  Få av väljarna kanske tänker på hur stort nätverket inom Socialdemokratin och den så kallade Arbetarrörelsen är och en av de många delarna heter Unga Örnar. De låter inte som en del av partiet och därför är det just Unga Örnar som brukar få pengar när sossestyrda kommuner vill gynna de egna, liksom ABF fick avtalet om fritidsgårdar i Botkyrka.  Solna har nyligen beviljat just sin egen organisation...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon