Sök
Stäng denna sökruta.

Fler infiltratörer

  Igår skrev jag om hur människor med utländsk bakgrund gång på gång lyckats infiltrera demokratin och politiken, med siktet inställt på att utnyttja partierna för att ge makt till den grupp de representerar snarare än att följa avtalet om att alla som är förtroendevalda också sitter där på ett partis mandat, för att representera HELA landet.  Jamal El-Haj är bara toppen på isberget tyvärr. Omar Mustafa var före.  Ingen kom dock längre än Mehmet Kaplan.  Han såg det som många islamister sett, att Miljöpartiet är det perfekta medlet. Ett litet parti där det går lätt och snabbt att avancera, i en grupp som är ännu mer vänster än Socialdemokraterna, inte minst när det gäller just islam och flyktingpolitik....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon