Sök
Stäng denna sökruta.

Infiltrationen av politiken

  Något annat kan man inte kalla det, den rad av personer som genom åren avslöjats använt olika politiska partiers mångfaldsfokus för att etablera sig själva som en intern maktkanal för andra intressen. Jamal El-Hamas....förlåt, El-Haj, är bara en i raden på personerna som gjort så här.  Sverige har tyvärr fram till nu varit ett perfekt mål för den här sortens maktinfiltration. Vår höga tilltro till staten har gjort oss alldeles för lite misstänksamma, och mycket naiva, vi har byggt system baserat på just denna naiviteten när man ska "försäkra på heder och samvete" istället för att bygga upp robusta kontrollsystem från start och där vi haft en kringresande mångfaldscirkus hela 2000-talet.  Cirkusdirektörerna har varit svenskar från vänstern som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon