Sök
Stäng denna sökruta.

Lördagskrönikan: ”Svenska kulturer”

  Känn ingen sorg för mig, Göteborg, och det gjorde hon verkligen inte när jag flyttade därifrån efter fem års studier. Sanningen är att Göteborg aldrig ens gillade mig särskilt mycket. En obesvarad kärlek, när jag efter trånande tonår, inte ens 19 år fyllda, äntligen fick flytta dit.  Jag trodde att jag skulle leva resten av mitt liv där. Träffa en göteborgare, och fostra nya små göteborgare och prata om barndomen i Uppland som otroligt märklig, att jag som nu så länge varit göteborgare, inte levt hela mitt liv i staden. Obegripligt faktiskt. Och så skulle vi skratta.  Det tog ett bra tag innan jag insåg att min kärlek inte var besvarad. Det var mitt första egna hem, och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon