Sök
Stäng denna sökruta.

Topplistan på offentliga försvarare

  Hamnar du i klammeri med rättvisan får du betala din egen advokat, om du till exempel har hemförsäkring har du rättsskydd. Är du gängkriminell däremot får du tydligen alltid en gratis advokat. Det kallas offentlig försvarare och är en post ur statskassan som växt exponentiellt.  Nu ska såklart alla misstänkta ha rätt att försvara sig i en rättsstat men varför ska de få välja denna gratis försvarare undrar jag? I andra länder utses en, är du missnöjd utses en annan.  Att vi har ett system där advokater kan bygga upp karriärer genom att fjäska för gängen, och även göra dem tjänster är orimligt. Det har visat sig gång på gång att advokater som försörjer sig via de lukrativa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon