Sök
Stäng denna sökruta.

Paret Rung fortsätter pumpa kommunpengar

  Nina och Peter Rung är kändisparet som jag granskade före alla andra och vars metoder och föreläsningar kritiserats. Han är känd från dokusåpan Big Brother där han var "snygg kille som kissade i en väska", hon är tjejen med rouge som med bara en kandidatexamen lyckats bli kändis-kriminolog eftersom hon hade rätt kontakter.  Men deras affärsverksamhet är att vigga kommunala skattepengar.  Jens Nylander, vars granskning av ICA hade många brister och som jag granskade i det här inlägget, har gått vidare och gör det han gör bäst: bygga IT-verktyg. Kommungransknings-sajten som samlar alla leverantörer via AI är perfekt för sådana som mig.  Nina och Peter Rung har uppfunnit "en metod" som ska förebygga misshandel i hemmet och döpt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon