Sök
Stäng denna sökruta.

Klimatjournalister hotar demokratin

  Att demokratiska partier ställer upp i val eller att högern hotar inte demokratin, det är att skrika efter vargen. Men det som verkligen borde oroa folk är det som händer inom journalistiken, där tyvärr länge riktningen varit att man mer och mer går ifrån sitt så viktiga uppdrag i demokratin.  Det sluttande planet vad gäller svensk journalistik inleddes allra tydligast när Peter Wolodarski, chefredaktör för DN, beskrev att Dagens Nyheter nu inte skulle följa traditionen "News and views" utan istället ägna sig åt den sortens agendasättande journalistik som tyvärr blivit deras, och andra mediers signum.  Där tidningen anser sig ha alla svaren och lösningarna och därför inte bara sakligt ska rapportera samt vid sidan om detta tydligt ha...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon