Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas gamla SM-meriter i renovering

  Det har inte varit en särskilt framgångsrik strategi, den som sossarna har som oppositionspolitik. Förutom KU-anmälningar har de, i brist på egen politik (för den är klar först 2025) ägnat sig 1,5 år åt att försöka utmåla högern, särskilt Ulf Kristersson, som några slags lyxlirare och partyprissar.  Det har varit försök till drev om mingel på Sagerska, om bryggor i skärgården och fester.  När det inte gick att dreva om Kristerssons 60-årsmottagning (som kostade mindre än Löfvens givet inflationen och innehöll snittar och vatten/alkoholfri cider) försöker man nu med renoveringar.      Media har granskat den uppgradering av Sagerska som ofta görs i samband med att man byter statsminister, de tvingas av säkerhetsskäl bo där och har rätt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon