Sök
Stäng denna sökruta.

Tidslinjen vi saknat i migrationsfrågan

  En enda sak stämmer i det Magdalena Andersson påstår om att Socialdemokraterna - att de en gång i tiden stod för stängda gränser.  Till 90-talet och framåt, då övergav sossarna den historiskt skeptiska linjen till ökad invandring. Jag har kollat tidslinjen bakåt.  Så fort sossarna tog tillbaka regeringsmakten från högern 1994 tillsatte man en flyktingkommitté och deras förslag blev sedan lag. Då gjorde man det direkt mer generöst och utvidgade rättigheterna.        Detta fortsatte år efter år under de 12 år Socialdemokraterna sedan regerade innan högern äntligen återfick makten, men tyvärr då av en regering som bestod av flyktingvänliga KD, L och C.  Samma partier var nämligen del av det så kallade "påskuppropet" 2005, som inleddes...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon