Search
Close this search box.

Den heliga renen

  Den åsiktskorridor som funnits kring migrationen och invandringen har funnits på ett ställe i många fler decennier - samekorridoren. Den som har bestämt att all kritik mot samer är hat och att allt samer gör och vill och tycker är heligt.  De drämmer förtyck i huvudet fortfare än du sagt "helig ko" om du yppar den minsta lilla kritik.  Nere i södra Sverige där de flesta av befolkningen bor är samer egentligen en enda sak - en accessoar för medveten vänstermuppar i innerstan. Att "kämpa för samers rättigheter" är sådant Alice Bah Kuhnke och hennes kärnväljare gör genom att posta saker på Instagram. Greta Thunberg har givetvis också blivit fullfjädrad same-aktivist.  I norra delarna har dock samerna alltid...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon