Sök
Stäng denna sökruta.

Gröna krutdurken

  Nyligen kunde man läsa i media att batteridrömmarna Northvolt, som fortfarande mest drömmer om världsherravälde och bygger gigantiska fabriker men inte tjänar en dollar, fått ännu mer lån beviljat.  Jag har bevakat Northvolt ett par år nu och ni kan läsa tidigare granskningar här. Som här om pengarna och kontakterna,  eller här om dolda subventioner.  De har viggat framför allt skattebetalare både i EU och Sverige på ofattbara summor, både från staten och kommuner, men denna gång var det tyska skattebetalare som fick betala. 10 miljarder kronor till batterimogulerna bara för att de ska förlägga fabriker i Tyskland. Notera ordet "hota" i texten.     Detta är ett led i att möta Joe Bidens jättesubventioner som ska hjälpa honom...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon