Sök
Stäng denna sökruta.

Lobbykampanj för afghaner

  I valet 2018 var afghanerna i centrum, de som påstod att de var ensamkommande barn men många visade sig vara vuxna. Med hjälp av den organiserade extremvänstern hade just afghanerna lyckats mobilisera massmedial uppbackning i sina krav att låta alla, även samtliga vuxna män som låtsas vara barn, få stanna med argumentet "att ni skickar dem i döden".  Sedan dess har det varit tämligen tyst.  Tills nu. När lobbykampanjer bytt skepnad. Under åren har de släppts flera rapporter som säger sig bevisa att just afghanska män lyckats särskilt bra, utan uppmärksamhet i media. Men så i höstas fick sossen Eskil Wadensjö, en av de mest enträgna napp. Sedan kom SCB-rapporten.  Jag ska visa hur lobbykampanjer utvecklats genom åren och också...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon