Sök
Stäng denna sökruta.

Indiska Greta

  Barn har alltid utnyttjats av olika undergångssekter ändå sedan medeltiden. Det är något magiskt med barn som vuxna alltid försökt fånga, särskilt de som är förslagna nog att vilja tjäna pengar och makt på det. Klimatrörelsen i Sverige var många år på jakt efter just detta, och det blev bingo med Thunberg.  Jag har beskrivit turerna som föregick Thunbergs skolstrejk i augusti 2018, något som inleddes flera år tidigare och involverade möten med PR-experter.  Svensk media har av oklar anledning inte varit så intresserade av att berätta om andra Greta Thunbergs, trots att de byggde hela hennes varumärke som hon nu effektivt är på väg att rasera helt på egen hand. Alla vi som sa att hon kommer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon